Om os

Big Beauty er blevet til fordi jeg Lotte Christensen, 51 år og en størrelse 48, længe har haft problemer med at finde lækkert lingeri og strømper der ikke sidder nede mellem knæene. Nattøj og badetøj der også er klædelig har også næsten været umuligt at opdrive. Lækkert klassisk dametøj der passer til store piger.
Mine intentioner er at du skal have en god oplevelse ved at handle i Boutique Big Beauty, at du skal kunne finde lingeri, strømper, nattøj, badetøj og dametøj der passer til store piger, sådan at du også kan føle dig lækker og attraktiv. Du finder et stort udvalg af dametøj i store størrelser her på websitet eller i min butik i Randers.

I Boutique Big Beauty har vi specialiseret os i salg af smart undertøj til kvinder i store størrelser. Vi ved, at det kan være svært for storbarmede kvinder at finde bh'er, der ikke strammer og niver. Derfor er mange af vores varer særligt designet og produceret til kvinder med runde former, og vi sælger bh'er op til størrelse 130 I. Ud over undertøj kan du også finde dametøj, badetøj, nattøj og strømper, der er designet til at få pluspiger til at føle sig lækre og attraktive. Jeg står gerne til rådighed med råd og vejledning for at finde den helt rigtige størrelse og model.
Du er velkommen til at kontakte mig pr. mail :info@big-beauty.dk eller telefon 86 42 89 11 eller besøge os i vores butik Dytmærsken 1 B, 8900 Randers


Åbningstider:
Mandag   kl. 10-17.30 
Tirsdag    kl. 10-17.30 
Onsdag    kl. 10-17.30 
Torsdag   kl. 10-17.30
Fredag     kl. 10-18.00
Lørdag     kl. 10-14.00

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere